Akonáhle začne počasie priať hubám, mnohí z nás sa vypravia do lesa.
S plným košíkom potom premýšľame, čo zo všetkých tých húb pripraviť.
Máme pre vás 5 vynikajúcich receptov na hubové smaženice, ktorým neodoláte!
Vyskúšajte verziu s vajcami, kozím syrom či krupicou.
Dobrú chuť!
Naše recepty
Vyskúšajte aj naše najlepšie recepty na zapečené huby na 7 rôznych spôsobov!
Tipy na tú najlepšiu vyprážanicu
- Na hubovú smaženicu sa jednoznačne odporúča zmes húb, ktorú by mali tvoriť mäkšie huby, ako sú hríby, kozáci, kremenáče či jedlé holubinky.
- Smaženica nie je práve diétne jedlo, takže ich môžeme trochu odľahčiť použitím ďalších surovín alebo naopak, pri menšom množstve húb, ju nastaviť tak, aby bola rovnako sýta.
- Na odľahčenie používame predovšetkým zeleninu . Dajú sa použiť rôzne druhy zeleniny, predovšetkým paradajky, papriky, cukety, karfiol, mrkva, zeler a ďalšie druhy zeleniny.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!