Vynikajúce recepty na zapekané palacinky pre maškrtné jazýčky! Skúste ich slanú aj sladkú variantu

Zapečené palacinky môžeme servírovať na nekonečne mnoho spôsobov!

Skúste naše recepty na palacinky z rúry v slanej a sladkej podobe a presvedčte sa, aké chutné môžu byť!

Inšpirujte sa u nás a nechajte si chutiť!

Ako sa jej palacinky vo svete?

Amerika

Pri návšteve Ameriky nesmiete zabudnúť na vežu nadýchaných palaciniek z cmaru so sirupom a prerastenou slaninou. Najlepšie ich budú jesť v retro jedálni, kde vám servírky dopĺňajú „nekonečnú“ šálku s filtrovanou kávou, rovnako ako vo filmoch.

Francúzsko

Francúzi palacinky doviedli k dokonalosti. Sú super tenké, ľahké, chrumkavé a sladké, zaliate čokoládou alebo karamelizovanými jablkami so smotanou, ale nezabúdajte ani na ich slané pohánkové galettes.

Japonsko

Japonské sú v podstate suflé, ktoré sa týčiace to výšky a je nadýchané.

Brazília

V Brazílii je obvyklé používať tapiokovú múku na palacinky, tá sa potom plní sladkou aj slanou náplňou. Obľúbený je strúhaný kokos a maslo.

Fínsko

Fínske pannukakku má všetky znaky yorkshirského pudingu. Štvorcový tvar, týčiaci sa do výšky, cesto upečené v rúre sa potom krája na štvorce a často sa polieva ovocným kompótom.

Venezuela

Cachapas sú tradične vyrábané z kukuričnej múky a patria medzi obľúbené venezuelské občerstvenia a pouličné jedlo. Očakávajte, že budú plnené plátkom mäkkého, vytekajúceho bieleho syra.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.