Vyprážaný syr nemusí byť len jeho nudná variácia v trojobale.
Skúste tieto 3 nevšedné recepty s vyprážaným hermelínom a pochutnajte si ako ešte nikdy!
Mňam!
Naše recepty
S čím kombinovať hermelín
Hermelín má jemný chuťový profil a krémovú textúru, ktorá uľahčuje párovanie s množstvom potravín. Tento syr nie je príliš silný, takže je to jednoduchý spôsob, ako ho zakomponovať.
OVOCIE
Hermelín ide najlepšie ruka v ruke so sladkým ovocím, najmä kôstkovinami, ako sú broskyne, figy, marhule a slivky.
Môžete ho tiež spárovať s hroznom a inými bobuľami, ako sú čerstvé čučoriedky, černice, jahody a plátky jabĺk.
Pokiaľ chcete ísť sladšou cestou, skúste uvariť hermelín s karamelizovanými slivkami.
ZELENINA
Hermelín výborne chutí so zemitou chuťou húb, ako sú šampiňóny s rozmarínom a olivovým olejom.
Ďalšou skvelou možnosťou je kombinácia karamelizovanej cibule.