Tatarák z baklažánu predstavuje lákavú variantu pre tých, ktorí neje mäso.
Tatarák z hovädzieho pozná každý, ale je úžasné, že sa dá pripraviť aj zo zeleniny.
A nie je povedané, že si na ňom nepochutnajú aj mäsožrúti.
Poďte sa pozrieť, ako túto dobrotu prichystať.
Naše recepty
Tip: Máte chuť si s touto zeleninou trochu zaexperimentovať? Nazrite, ako si pripraviť lahodný baklažánový kaviár .
Pripravte si ho s videoreceptom:
Ako vidíte, tatarák je možné vytvoriť aj v bezmästom variante.
Baklažán sa dá kombinovať snáď so všetkými druhmi zeleniny, môžeme ho zapiecť, urobiť si z neho lasagne či ugrilovať. Inšpirujte sa tými najlepšími receptami na spracovanie baklažánu .
A ak máte v záhradke peknú úrodu, využite ju na maximum. Pozrite sa, ako využiť baklažán v prílohách .