Kurča na paprike v 4 lahodných receptoch, ktoré musíte skúsiť (tradičné aj nové)

Ľahké kuracie mäso a vynikajúca smotanová omáčka.

Korene tohto jedla siahajú až do Rakúsko – Uhorska.

Inšpirujte sa v našich receptoch a pripravte si tradičné kura na paprike alebo napríklad jeho moderný variant.

Nezmestí sa vám do vašej kuchyne klasická rúra? Potom by sa vám mohol páčiť článok o stolných rúrach , kde sa okrem ich hodnotenia dozviete aj ďalšie prínosné informácie.

A čo príloha? Pripravte si domáci!

Vezmite to od základu a pripravte si domáce knedle alebo maďarské nokedli. Inšpirujte sa vo video receptoch:

Ako na domáce kysnuté knedle:

  • 1 kg polohrubej múky
  • 20 g soli
  • 1 ČL cukru
  • 20 g droždia (môže byť sušené)
  • 60 g masla
Dombolo | Steam Bread

Ako na pravej nokedli:

Nokedli (Hungarian Dumplings)

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.