Luxusné recepty na buchty z ríbezlí tak, ako ich nepoznáte v 5 rôznych variantoch!

Tiež ste milovníkom tohto bobuľovitého ovocia?

Potom ste tu správne!

Prinášame vám totiž 5 lahodných receptov na ríbezľové buchty, ktorým neodoláte.

Nájdete tu buchty z bielych, čiernych i červených ríbezlí, takže si môžete vybrať podľa vašich preferencií.

Dobrú chuť!

Aké sú odrody ríbezlí?

Odrody ríbezlí nájdeme v odtieňoch červenej, čiernej a bielej.

  • Červené ríbezle má vysoký obsah pektínu, takže je ideálny do džemov a želé.
  • Čierne ríbezle majú päťkrát viac vitamínu C ako pomaranč a robia sa z neho úžasné likéry.
  • Biele ríbezle sú typicky sladšie a menej kyslé ako červené ríbezle a najlepšie sa konzumujú čerstvé.

A aká ríbezľová buchta chutila najviac vám? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.