Viete, že jedinečnú chuť klobás si môžete uchovať nielen zmrazením, ale aj konzervovaním?
Za ochutnávku rozhodne stoja aj klobásy sušené.
Naložiť môžete dokonca aj takú lahôdku, akou sú klobásy údené.
Inšpirujte sa našimi receptami na zaváranie klobás!
Je to veľmi rýchla a ľahká úschova potravín.
Naše recepty
Zavariť si môžete aj pečené mäso . Uchovajte si skvelú mäsovú chuť nielen na „horšie časy“!
Tipy na správne konzervovanie klobás
- Poháre a viečka vždy riadne sterilizujte – zabránite tým nechcenému pokazeniu klobás.
- Ak zavárate údené klobásy, stačí ich vyúdiť kratšiu dobu ako ste zvyknutí , zostanú tak dlhšie šťavnatejšie.
- Klobásy môžete zavárať v náleve, masti, vývare alebo obyčajnej vode .
A ako sa vám naše recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!