Viete, že pomocou nakladania môžete uchovať aj mäso?
Najmä mäso bravčové k tomu úplne nabáda.
Môžete ho dokonca zavariť ako surové, tak pečené.
Vyskúšajte naše recepty na zaváranie bravčového mäsa v niekoľkých rôznych variantoch.
Sú luxusné!
Naše recepty
Pravidlá konzervovania pečeného mäsa
- Dodržujte hygienu – pracovať so surovým mäsom vyžaduje veľkú opatrnosť, preto dbajte na čistotu dosky, nožov a pracovného priestoru.
- Mäso by malo prejsť pred zavarením chladením – preto ho nechajte uležať aspoň cez noc v chladničke .
- Nevkladajte do pohára cibuľu – podlieha rýchlemu kvaseniu a tým sa mäso môže pokaziť.
- Mäso len rýchlo prepláchnite – nevkladajte ho do misy s vodou.
A ako sa vám naše recepty na nakladané mäso páčili? Napíšte nám do komentárov!