Vyskúšajte jeden z týchto bezchybných receptov na zavarenú kukuricu a užívajte si jej chuť ako by ste ju práve zožali.
Zakonzervujte si jej sladkosť po celý rok.
Nič nechutí tak, ako poctivé doma robené pochúťky!
Naše recepty
Benefity kukurice
Hoci ste to možno nevedeli kukuricu rovnako ako ryžu radíme do skupiny obilnín. Zároveň ju radíme do prirodzene bezlepkových potravín, ktoré sú vhodné napríklad pre ľudí trpiacich celiakiou.
Kukurica má vysoký podiel vitamínov skupiny B, železa, mangánu a horčíka. Tieto zložky napomáhajú k zlepšeniu koncentrácie, mozgovej činnosti a dokáže odbúravať aj stres.
Kukurica sa spracováva do mnoho rôznych podôb, či už to sú kukuričné chlebíčky alebo ju nájdeme v podobe múky alebo kaše. každopádne sa v hojnom množstve využíva pri zdravom životnom štýle.
Ak vás recepty na zavarenú kukuricu nadchli a chcete si jej chuť užiť aj v inej podobe, pozrite sa na tieto recepty na tieto cestovinové šaláty aj s kukuricou . Je to zdravá bomba!