Kto by nemal slabosť pre vyprážané rezne!
Mnoho z nás s nimi má spojené výlety v detstve, Vianoce i Veľkú noc.
Pokiaľ premýšľate, ako tento obľúbený pokrm pripraviť netradične, vyskúšajte naše recepty na kuracie rarášky alebo lahodné kuracie kúsky obalené v pivnom či inom cestíčku.
Ich príprava je veľmi jednoduchá a chuť znamenitá!
Cestíčko môžete navyše pripraviť v mnohých rôznych obmenách, a byť tak vždy originálne.
Naše recepty
Nie ste si istí, ako Coleslaw správne pripraviť? Inšpitujte sa rozmanitými variantmi šalátu Coleslaw !
Niekoľko praktických tipov a rád na záver
Dávate pred vyprážaním prednosť zdravšiemu variantu tepelnej úpravy? Žiadny problém! Rarášky je možné veľmi jednoducho pripravovať aj v rúre. Stačí mäso obalené v cestíčku vložiť na plech s papierom na pečenie a piecť v rúre predhriatej na 180 ° C do zlatista.
Počas pečenia je vhodné mäso obrátiť, približne po 5-7 minútach. Nebojte sa tiež recepty na kuracie rarášky ozvláštniť pridaním nejakej novej ingrediencie, napríklad korenia. V neposlednom rade rarášky nemusíte vždy pripravovať iba z mäsa kuracieho, veľmi chutné sú aj pri použití mäsa morčacieho.