Máte radi rozmanité druhy marmelád?
Ríbezľové, jahodové, malinové, marhuľové, višňové či pomarančové.
V našich receptoch na pečivo s marmeládou môžete použiť všetky!
Zlepujte, zdobte aj plňte!
Uvidíte, že výsledkom budete vždy milo prekvapení!
Naše recepty
Najlepšie je samozrejme použiť na cukroví marmeládu domácu . Inšpirujte sa našimi rozmanitými receptami!
Marmeláda a vianočné pečenie
Rozmanité džemy sa pri vianočných cukrovinkách najčastejšie používa na zlepovanie obľúbených lineckých. Recepty na pečivo s marmeládou sú ale oveľa rozmanitejšie. Použiť ju možno na mnohé ďalšie druhy, a to nielen na zlepovanie, ale aj na plienenie. Najčastejšie sa používajú predovšetkým tie intenzívne chute, ako je marmeláda ríbezľová, višňová či pomarančová. Použiť ale môžete ktorúkoľvek, záleží iba na tom, akú máte radi.
Pri pečení nezabudnite na to, že marmeláda je prirodzene sladká, vyplatí sa teda do cesta pridať o niečo menej cukru, aby výsledok nebol sladký až príliš.