Ktoré ingrediencie vylepšia každý pokrm?
Áno, syr!
Preto sme si pre vás pripravili 8 výborných receptov so syrom, ktoré si zamiluje aj ten najnáročnejší stravník!
Užite si ich!
Naše recepty
5 tipov na varenie so syrom
- Používajte syr, ktorý sa dobre rozpúšťa ako napríklad gruyère, raclette alebo napríklad 3 mesiace stará gouda.
- Syr by mal mať pred varením izbovú teplotu .
- Nekupujte si strúhaný syr, ale vcelku. Keď si potom syr čerstvo nastrúhate, má lepšiu chuť aj štruktúru.
- Syr nevarte príliš dlho , môže vyschnúť. Pokiaľ váš syrový pokrm vyžaduje dlhú dobu pečenia, pridajte trochu smotany na udržanie vlhkosti.
- Aj zlé skladovanie môže zničiť chuť a štruktúru syra , takže sa uistite, že ho máte správne zabalený tak, aby ste udržali správne prúdenie vzduchu a vlhkosť.
Ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!