Nie je nad skvelý dezert!
A presne o tom je nasledujúci článok.
Pripravili sme si totiž pre vás tie najlepšie pudingové rezy v 5 božských podobách.
Vyskúšajte variantu s banánom a piškótami či napríklad vegánsku verziu s jahodami.
Užite si to!
Naše recepty
Nielen pre vegánov tiež máme vegánske recepty na pečivo , ktoré nerozoznáte od toho tradičného!
3 tipy, ako vylepšiť váš puding
- Použite nesladené kondenzované mlieko.
Vymeňte bežné mlieko za plechovku kondenzovaného mlieka a vytvoríte krémovejší, dekadentnejší puding. Nielen, že bude mať luxusnú textúru, ale výrazne zlepší aj jeho chuť. Pre tropický nádych siahnite po kokosovom mlieku z konzervy. - Pridajte kvapku alkoholu.
Do pudingu môžete pridať trochu likéru ako je napríklad Kahlua alebo Chambord. Koňak a bourbon sú tiež lahôdkou, najmä ak pracujete s čokoládou alebo maslovou zmesou, a korenený rum sa zase skvele hodí k banánovému pudingu. - Zmiešajte ho so sladkou prísadou.
Posypte puding nasekanými orechmi, čokopecičkami alebo korením, ako je škorica alebo čerstvo nastrúhaný muškátový oriešok. Môžete ho tiež ozdobiť posypkami.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!