Znie vám dnešný nadpis trochu nudne?
Chyba!
Naše recepty na zapečenú cuketou so zemiakmi sú totiž všetko, len nie nudné.
Presvedčte sa o tom sami!
Máme pre vás variantu s bazalkovým pestom, syrom Roquefort či slaninou a řapíkatým zelerom.
Tak poďme na to!
Naše recepty
Malý tip na koniec: Cuketu nakrájajte, posypte ju soľou a nechajte asi 10 minút odpočívať v sitku. To pomôže vytiahnuť z cukety trochu vody. Potom postupujte podľa konkrétnych receptov.
Pripravili sme si pre vás tiež rozsiahly článok o cukete , kde sa dozviete veľa zaujímavých informácií, napríklad ako ju pestovať, aké má zdravotné benefity alebo ako ju využiť v kuchyni.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!