Hoci sa možno neradíte medzi milovníkov tohto zdravého mäsa, dajte mu ešte raz šancu.
Pripravili sme si pre vás totiž 5 lahodných receptov na králika v horčičnej omáčke, ktoré musia zachutnať snáď všetkým.
Vyskúšajte variant s kaparmi, zelenými fazuľkami či feniklom.
Nech už si vyberiete akokoľvek, pochutnáte si!
Naše recepty
Pokiaľ ešte nie ste hrdým majiteľom woku, možno sa vám budú hodiť naše recenzie, kde vám poradíme, aké panvice wok sú najlepšie a prečo.
Králik je jedno z najzdravších, najľúbejších a najekologickejších más , ktoré môžete jesť. V porovnaní s hovädzím, bravčovým, jahňacím, morčacím, teľacím aj kuracím mäsom má králik najvyššie percento bielkovín, najnižšie percento tuku a najmenej kalórií na kilogram!
A ako sa vám naše dnešné recepty na králika v horčičnej omáčke páčili? Napíšte nám do komentárov!