Perfektné recepty na domácu gulášovú polievku s mletým mäsom! Roztancujú vaše chuťové poháriky

Receptov na gulášovú polievku je nekonečno, ale najlepšie je s mletým mäsom.

Malé rozdrobené kúsky mäsa sú nasiaknuté výraznou chuťou tejto maďarskej polievky.

Chuť je intenzívna a nezabudnuteľná.

Ochutnajte ju sami.

Ako polievku skladovať?

Uvarte polievku a nechajte ju vychladnúť pri izbovej teplote. Zmrazte ju v pevnej nádobe, ponechajte trochu priestoru pre prípadné roztiahnutie av mrazničke ju skladujte po dobu 1 až 3 mesiacov.

Ohrejte ju buď úplne zmrazenú, alebo cez noc ju nechajte rozmraziť v chladničke.

Akonáhle sa zahreje, pridajte polevy (kyslú smotanu) alebo ozdoby (petržlen) a podávajte.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.