Viete prečo by vám recept na šľahačkovú bábovku nemal ujsť?
Pretože naše sladké varianty, ktoré sme pre vás prichystali sú famózne!
A ako ich najlepšie ozdobiť? To sa dozviete na konci nášho článku.
Nadýchaná, jemná a krásne ozdobená? To nejdete len u nás.
Naše recepty
Ako jednoducho ozdobiť bábovku?
Pre veľmi jednoduchý, ale sladký doplnok skúste svoju bábovku poprášiť práškovým cukrom alebo dekoračným perlovým cukrom. Netaviaci sa cukor zostane na vašich koláčoch svieži a biely po celé hodiny.
Pokiaľ chcete ísť so svojou dekoráciou trochu ďalej, skúste jednoduchú polevu. Jedna šálka práškového cukru plus polievková lyžica alebo dve smotany vytvoria bohatú polevu, ktorá sa bude ľahko rozlievať po vašej bábovke. Pridaním kvapky alebo dvoch vašej obľúbenej príchute alebo extraktu získate bleskovo citrónovú, pomarančovú, mätovú, čučoriedkovú alebo maslovú polevu.
V neposlednom rade, ak chcete svojej bábovke dodať punc luxusu, vyskúšajte sladené ovocie. Pocukrované hrozno a sladené lesné ovocie sú elegantnou ozdobou. Jednoducho dajte do misky hrozno alebo lesné plody a dajte do mrazničky asi na 15 minút. Vyberte z mrazničky a vysypte ich do misky s bielym kryštálovým alebo jemným cukrom. Premiešajte, kým nebudú obalené, a potom ich rýchlo a opatrne vysypte do stredovej diery bábovky.