Cestoviny sa dajú pripraviť v mnohých rôznych variáciách.
My sme si pre vás tentoraz pripravili recepty na cestoviny s řapíkatým zelerom, ktoré vás prekvapia svojou skvelou chuťou.
Chcete variant s cícerom, pestom či šunkou a smotanou?
Nájdite si svojho favorita a potešte svoje chuťové bunky!
Naše recepty
Máme pre vás aj ďalšie skvelé recepty na šaláty s cestovinami a zeleninou ! Vychutnajte si dokonalú súhru ingrediencií.
Ako stopkový zeler skladovať?
- Stopkatý zeler sa často konzumuje čerstvý a nakrájaný s rôznymi dipmi . Akonáhle sa však uvarí, hodí sa do množstva pokrmov.
- V obchode hľadajte pevný stopkový zeler s rovnomernými stonkami a listami, ktoré vyzerajú sviežo. Doma ho dobre umyte a osušte.
- Často vydrží aj niekoľko týždňov , ale odporúčame ho spotrebovať do dvoch.
- Uchovávajte ho v chladničke a stonky nechajte pripevnené k základu, kým ich nebudete potrebovať.
- Pokiaľ ho neplánujete rovno spotrebovať, zamrazte ho.
- Surový stopkový zeler môžete opláchnuť a nakrájať, potom ho na niekoľko hodín dajte do mrazničky na plechu na pečenie a potom ho preložte do vrecúšok.
- V mrazničke vydrží niekoľko mesiacov.
- Prípadne ho blanšírujte , dôkladne sceďte a z a mrazte až na 6 mesiacov .
A ako sa vám naše dnešné recepty na cestoviny s řapíkatým zelerom páčili? Napíšte nám do komentárov!