Kto by odolal našim receptom na medové rezy?
Sú jednoduché, efektné a neuveriteľne chutné.
Vyskúšajte variant s karamelovou omáčkou, lesným ovocím či kokosom.
Vo všetkých prípadoch si pochutnáte!
Naše recepty
Nezabudnite vyskúšať aj naše recepty na medové pečivo ! Máme pre vás napríklad medové trubičky, kornútky, ale pokojne aj medovo-rumové guličky.
Tipy na pečenie s medom
Med je skvelou ingredienciou na pečenie. Pozrite sa na naše tipy a triky, ako s medom piecť ako profesionál.
- Pri pečení s medom odmeriavajte ingrediencie v gramoch . Je to najpresnejší spôsob a poskytne vám konzistentné výsledky.
- Tesne pred pridaním medu do odmerky ju postriekajte trochou oleja v spreji , aby med ľahko vytekal.
- Keď pečiete buchtu s medom, vždy pomocou špajle otestujte, či je buchta hotová . Zvlášť pokiaľ v recepte úplne nahrádzate cukor.
- Formu tesne pred pečením zakryte alobalom , aby nedochádzalo k nadmernému zhnednutiu. Med je bohatý na prírodné cukry a môže spôsobiť, že váš múčnik získa tmavo hnedú farbu.
A ako sa vám naše dnešné recepty na medové rezy páčili? Napíšte nám do komentárov!