Tieto krémové cesnakové kuracie kúsky z jedného hrnca sú rovnako jednoduché ako chutné! Žiadna smotana ani veľké množstvo masla, vďaka čomu je toto jedlo ľahké a ľahko stráviteľné. K tomuto receptu si môžete pripraviť aj marinované kuracie kúsky , skúste tie naše!
Čo budeme potrebovať
- 4 lyžice masla
- 4-5 strúčikov cesnaku
- 800 ml kuracieho vývaru
- 400 ml mlieka
- 500 g linguini
- soľ
- čierny
- 1 lyžička bazalky
- 50 g parmezánu
- 150 g brokolice
- 2 kuracie prsia ugrilované a nakrájané na rezančeky
Postup
- Vo veľkej panvici rozohrejte 2 polievkové lyžice masla.
- Pridajte cesnak a varte asi minútu.
- Pridajte kuracie vývar, mlieko, zvyšné 2 polievkové lyžice masla, cestoviny, soľ a korenie a bazalku.
- Za občasného miešania privedieme do varu.
- Akonáhle sa varí, znížte teplotu na mierny var za občasného miešania po dobu 16-20 minút, alebo kým nie sú rezance uvarené.
- Pokiaľ chcete pridať brokolicu, pridajte ju asi po 10 minútach varenia.
- Keď sú rezance hotové, vmiešajte parmezán, kuracie rezančeky av prípade potreby pridajte trochu mlieka, aby ste dosiahli požadovanú konzistenciu.