Tieto kuracie medailónky sú neuveriteľne jednoduché a chutné. Iba ich cez noc naložíte do zmesi korenia, vajec, smotany a škrobu a druhý deň ich opečiete na panvici do úplnej dokonalosti.
Čo budete potrebovať
- 1 kg kuracích pŕs
- 1 cibuľa
- 2 vajcia
- 180 ml smotany na varenie
- 3 lyžice škrobu
- 2 lyžice horčice
- 1 lyžica paradajkového pretlaku
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- 1 lyžička mletého korenia
- 2 lyžičky oregana
- 2 lyžičky soli
Postup
- Kuracie prsia nakrájajte na malé tenké kúsky a cibuľu nakrájajte na dlhšie tenké kúsky.
- V miske zmiešajte všetky prísady vrátane mäsa a cibule a dajte do chladničky odležať na celú noc.
- Ďalší deň misku vyberte z chladničky.
- V panvici si rozohrejte olej a medailónky opečte z oboch strán.
- Hotové medailónky preložte na tanier a podávajte.