Šalát s kuracím mäsom, hroznovým vínom a vodnými gaštanmi

Šalát s kuracím mäsom, hroznovým vínom a vodnými gaštanmi

Ochutnajte kuracie šalát, ktorý je všetko, len nie obyčajný! Kombinácia nakrájaného mäsa, chrumkavého řapíkatého zeleru, hroznového vína, vodných gaštanov a jarnej cibuľky v krémovom dresingu je jednoducho neodolateľná!

Čo budete potrebovať

  • 240 g ml majonézy
  • 230 g syra Philadelphia, zmäkčeného
  • 1 lyžička koreniacej soli
  • 450 g vareného a nakrájaného kurčaťa
  • 360 g nakrájaného rapíkatého zeleru
  • 480 g rozpoleného hrozna bez kôstok
  • 230 g konzervovaných vodných gaštanov, scedených a nasekaných
  • 75 g nakrájanej jarnej cibuľky

Postup

  • Vo veľkej mise zmiešajte majonézu, syr Philadelphia a dochuťte soľou.
  • Pridajte zvyšné ingrediencie a jemne premiešajte.
  • Ihneď podávajte ako samostatný šalát alebo v sendviči.
Nakrájané mäso, stopkový zeler, hrozno, vodné gaštany a jarná cibuľka s krémovým dresingom na tanieri.
www.countrysidecravings.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.