Nátierka z avokáda a kyslej smotany

Nátierka z avokáda a kyslej smotany

Krémová avokádová nátierka je vyrobená z kyslej smotany, cesnaku a citrónovej šťavy a je to perfektný dip k nachos, našej pite alebo zelenine. Urobte si ju ako rýchlu desiatu alebo na budúcu párty, aby ste zapôsobili na svojich hostí.

Čo budeme potrebovať

  • 2 stredne zrelá avokáda
  • 60 g kyslej smotany
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica čerstvej citrónovej šťavy
  • ½ lyžičky čerstvého čierneho korenia
  • soľ
  • vetvička čerstvého koriandra

Postup

  • Vložte všetky ingrediencie okrem koriandra do kuchynského robota.
  • Pulzujte, kým sa všetko nezmieša a zmes nevyzerá hladko a krémovo.
  • Pri podávaní navrch posypte nakrájaným koriandrom.
Miska s krémovou nátierkou z avokáda a smotany.
Zdroj: theflavoursofkitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.