Obľúbená jednoduchá torta z tvarohu, kyslej smotany, piškót a jahôd, na ktorú nepotrebujete zapínať rúru. Stačí jednoducho všetko navrstviť na seba, dať do chladničky a máte hotovo. Nie je to super?
Čo budete potrebovať
- 500 ml kyslej smotany
- 500 g tvarohu
- 1 vanilkový cukor
- 2 – 3 lyžice práškového cukru
- 1 veľké balenie okrúhlych piškótov
- 400 g jahôd (plus pár na ozdobu)
Postup
- Kyslú smotanu zmiešajte s tvarohom a cukrom.
- Jahody očistite a nakrájať.
- Na dno 24 cm tortovej formy rozložte piškóty.
- Rozotrieme na piškóty tretinu krému a na to dajte polovicu jahôd.
- Znovu naložte vrstvu piškótov, krému a jahôd.
- Nakoniec dajte poslednú vrstvu piškótov a krém a tortu odložte do chladničky aspoň na 4 hodiny, pokojne do druhého dňa.
- Pred podávaním ozdobte nakrájanými jahodami.
- Užite si to!
Túto tortu si môžete dopriať napríklad k popoludňajšej káve. Možno využijete aj naše recenzie kapsulových kávovarov , kde vám poradíme s výberom toho najlepšieho!