Toast s údeným lososom a paradajkovo-avokádovou nátierkou

Toast s údeným lososom a paradajkovo-avokádovou nátierkou

Posuňte priemerný avokádový toast s paradajkami na novú úroveň pomocou niekoľkých chutných prísad navrstvené na hutný chlieb. Čerstvý údený losos, zrelé cherry paradajky, bohatá balzamiková poleva a čerstvá bazalka vytvárajú kombináciu chutí a textúr, ktoré dokonale dopĺňajú krémové avokádo! Vyskúšajte aj ďalšie varianty na nátierky s avokádom .

Čo budeme potrebovať

  • avokádo
  • chlieb
  • údeného lososa
  • cherry paradajky (rozpolené)
  • balzamikový ocot
  • čerstvú bazalku

Postup

  • Opečte niekoľko chleba.
  • Na chlieb rozotrite rozomleté avokádo, kúsky údeného lososa, polovičky cherry paradajok, čerstvú bazalku a trošku balzamikového octu.
  • Dochuťte soľou a korením.
Chlebík s avokádom, lososom a paradajkou.
Zdroj: twohealthykitchens.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.