Nátierka z pečeného bravčového mäsa

Nátierka z pečeného bravčového mäsa

Vyskúšajte túto jednoduchú nátierku z bravčového mäsa. Stačí vám iba pár krokov a máte doma výbornú a skvele dochutenú pochúťku, ktorou je radosť si namazať na chlieb.

INGREDIENCIA

  • 200 g pečeného bravčového mäsa
  • 40 g masla
  • 20 g cibule
  • podľa chuti čierne korenie, horčica, soľ

POSTUP

  • Do rozotreného masla pridajte pomleté ​​mäso, nastrúhanú cibuľu, soľ, korenie a horčicu.
  • Všetko spolu utrite.
  • Podávajte natreté na krajci čerstvého chleba.
Mäsová nátierka natretá na krajci chleba, ktorý je položený na doske.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.