Mäsové rolky v slanine

Mäsové rolky v slanine

Tieto luxusné rolky sú skvelým predjedlom na akúkoľvek párty! Slanina obalená okolo šťavnatých mäsových guličiek sa stane obľúbenou delikatesou pre všetkých nadšených mäsožravcov.

INGREDIENCIA

  • 24 plátkov slaniny, prekrojených napoly
  • 1 lyžica rastlinného oleja
  • 1 malá cibuľa, nakrájaná
  • 2 strúčiky cesnaku, lisované
  • 1/2 šálky šampiňónov, nakrájaných
  • 1 vajce
  • 1/2 šálky paradajkovej omáčky
  • 3/4 šálky strúhanky
  • 500 g chudého mletého hovädzieho mäsa
  • 1/4 lyžičky soli
  • 1/8 lyžičky korenia

POSTUP

  • Predhrejte rúru na 175 stupňov Celzia.
  • Zahrejte rastlinný olej na stredne vysokej teplote v panvici.
  • Restujte cibuľu, huby a cesnak do zmäknutia, asi 6 minút.
  • Medzitým do veľkej misy pridajte vajcia, paradajkovú omáčku, strúhanku, mleté ​​hovädzie mäso, soľ a korenie.
  • Pridajte orestovanú cibuľu, huby a cesnak a premiešajte čistými rukami.
  • Plátky slaniny vyskladajte na plech.
  • Mäsovú zmes rozprestrite na plátky slaniny a zarolujte ako roládu.
  • Pečte 1 hodinu a 15 minút.
  • Podávajte horúce.
Mäsové závitky obalené v slanine, servírované na veľkom tanieri. Vedľa je položená miska s nasekanou jarnou cibuľkou.
www.simplystacie.net

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.