Restované bravčové mäso s ryžou

Restované bravčové mäso s ryžou

Luxusný pokrm, ktorý je jednoduchý na prípravu, skvele chutí a navyše sa skvele varí aj pre jednu osobu. Mleté bravčové mäso je dokonale ochutené, orestované spolu so zeleninou a podávané s výbornou omáčkou a ryžou. Pripravte si túto pochúťku za menej ako 30 minút!

INGREDIENCIA

  • ½ lyžice olivového oleja
  • 110 g mletého bravčového mäsa
  • ⅛ lyžičky soli
  • ¼ šálky nakrájaných šampiňónov
  • ¼ šálky nakrájanej cibule
  • 1 malá mrkva, nakrájaná
  • 1 strúčik cesnaku, nasekaný
  • ⅛ lyžičky mletého zázvoru
  • 1 šálka špenátu
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • ½ lyžičky jablčného octu
  • ⅛ lyžičky hrubo mletého čierneho korenia
  • 1 šálka varenej ryže

POSTUP

  • Zahrejte olej v panvici na stredne vysokom plameni.
  • Do panvice pridajte mleté ​​bravčové mäso a posypte ho soľou.
  • Restujte za častého miešania až do úplného uvarenia, 4 minúty.
  • Vyberte bravčové mäso z panvice a dajte ho stranou.
  • Do panvice pridajte šampiňóny, cibuľu a nakrájanú mrkvu.
  • Restujte za občasného miešania 2 minúty.
  • Pridajte cesnak a zázvor a restujte za stáleho miešania 30 sekúnd.
  • Vmiešajte špenát, sójovú omáčku, jablkový ocot a korenie.
  • Varte za stáleho miešania, kým špenát nezvädne.
  • Vmiešajte uvarené bravčové mäso.
  • Podávajte s ryžou.
Vyprážaná bravčová zmes so zeleninou na ázijský spôsob servírovaná v miske s ryžou.
www.onedishkitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.