Fazuľový guláš s mletým mäsom v pomalom hrnci

Fazuľový guláš s mletým mäsom v pomalom hrnci

Ríska rasca, sušené chilli a konzervované paradajky nakrájané na kocky skvele oživia tento luxusný recept na guláš z fazule. Pripravte si ho v pomalom hrnci a budete sa olizovať!

INGREDIENCIA

  • 500 g chudého mletého hovädzieho mäsa
  • 4 konzervy (každá po 410 g) nakrájaných paradajok
  • 2 konzervy (každá 450 g) fazule, prepláchnutých a scedených
  • 2 šálky vody
  • 1 stredná cibuľa, nakrájaná
  • 1 stredná zelená paprika, nakrájaná
  • 1/4 šálky červeného vínneho octu
  • 2 lyžice chilli prášku
  • 1 lyžica worcesterskej omáčky
  • 2 lyžičky sypkého hovädzieho bujónu
  • 1 lyžička sušenej bazalky
  • 1 lyžička sušenej petržlenovej vňate
  • 1 lyžička mletej rímskej rasce
  • 1/4 lyžičky korenia
  • 2 šálky nevarených kolienok

POSTUP

  • Vo veľkej panvici restujte hovädzie mäso na strednom plameni.
  • Orestované mäso rozlámte vareškou na drobčeky a preložte do pomalého hrnca.
  • Vmiešajte paradajky, fazuľu, vodu, cibuľu, zelenú papriku, červený vínny ocot, chilli prášok, worcesterskú omáčku, bujón a korenie.
  • Prikryte a varte na LOW po dobu 5-6 hodín.
  • Vmiešajte makaróny, zakryte a varte ďalších 30 minút alebo kým makaróny nezmäknú.
Guláš z fazule a mletého mäsa servírovaný s cestovinami a plátkom natretého chleba na tanieri s vidličkou.
www.tasteofhome.com

Možno sa vám budú hodiť aj naše recenzie pomalých hrncov . Kto vyhral v našom porovnaní?

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.