Špenátové tortilové rolky plnené údeným lososom

Špenátové tortilové rolky plnené údeným lososom

Lahodné špenátové tortily plnené údeným lososom, krémovým syrom, špenátom a čerstvými bylinkami sú jednoduchým a zdravým predjedlom, ktorý vytvoríte iba za 10 minút!

INGREDIENCIA

  • 2 špenátové tortily
  • 110 – 170 g smotanového syra
  • 1 lyžica nasekaného čerstvého kôpru
  • ½ lyžice pažítky
  • 1/8 lyžičky cesnakového prášku
  • 2-3 šálky špenátu
  • 110 – 170 g údeného lososa

POSTUP

  • V malej miske zmiešajte smotanový syr, kôpor, pažítku a cesnakový prášok.
  • Položte obe tortily na pracovnú dosku a na každú rovnomerne rozprestrite smotanový syr, pričom ponechajte asi centrimeter miesta okolo okrajov.
  • Smotanový syr na jednej strane rozprestrite až po okraj, pretože túto stranu použijete na „utesnenie“ rolky.
  • Špenát rovnomerne rozdeľte medzi vaše dve tortily a potom na špenát rozdeľte údeného lososa.
  • Každú tortilu pevne zrolujte a konce zastrčte.
  • Je dôležité ich zrolovať čo najtesnejšie, aby rolky pri krájaní zostali pohromade.
  • Malým zúbkovaným nožom odrežte okraje každej tortily a potom každú nakrájajte na centimetrové kolieska.
  • Mali by ste mať asi 14-16 roliek.
  • Servírujte!
Špenátové tortily plnené údeným lososom, krémovým syrom, špenátom a čerstvými bylinkami, nakrájané na rolky a servírované na doske.
www.ambitiouskitchen.com

Máme pre vás aj ďalšie 4 báječné recepty na tacos s mäsom aj bez mäsa. Inšpirujte sa mexickou kuchyňou!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.