Špaldový chlieb z domácej pekárne

Špaldový chlieb z domácej pekárne

Špaldová múka je zdravším variantom pre naše črevá. Obsahuje totiž menej lepku ako klasická pšeničná múka. Vyskúšajte tento recept na špaldový chlieb a už nebudete chcieť iný!

Ingrediencie:

  • 1 lyžička sušeného droždia
  • 500 g celozrnnej špaldovej múky
  • 1 lyžička cukru
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžica oleja
  • 360 ml vody

Postup:

  • Všetky ingrediencie dajte do pekárne podľa ich preferencií.
  • Nastavte ju na celozrnné chlieb, rýchly program, bochník s hmotnosťou 900 ga prepečení podľa ľubovôle.
Domáci špaldový bochník na doske.
www.verywellfit.com

Objavte recepty na pečivo na slano v 7 variantoch ! Rozmanité rohlíčky, taštičky, košíčky, záviny aj buchty sú skvelým variantom napríklad pre rodinné oslavy a večierky s priateľmi.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.