Kuracie prsia pod perinou

Kuracie prsia pod perinou

Jednoduchý recept, na ktorý nepotrebujete žiadne zložité ingrediencie a pochutná si na ňom celá rodina! Pripravte si ho kedykoľvek počas pracovného týždňa ako ľahkú večeru či obed.

INGREDIENCIA

  • 4 kuracie prsia
  • 5 rožkov
  • soľ a korenie
  • štipka červenej papriky
  • cesnak podľa chuti
  • 1 smotana na šľahanie
  • 1 kyslá smotana
  • 4 vajcia
  • maslo
  • čerstvá petržlenová vňať

POSTUP

  • Kuracie prsia narýchlo opečte na kúsku masla, osoľte, okoreňte a pridajte červenú papriku a cesnak podľa chuti.
  • Vložte do zapekacej misky a dajte do vyhriatej rúry.
  • Pol hodiny pred upečením pridajte perinu.
  • Tú si pripravíte tak, že 5 rožkov nadrobíte na malé kúsky, pridáte obe smotany, 4 žĺtky, soľ a čerstvú petržlenovú vňať.
  • Premiešajte a nakoniec primiešajte tuhý vyšľahaný sneh z bielkov.
  • Zmes nalejte na mäso a nechajte zapiecť.
  • Užite si to!
Zapekané kuracie prsia s perinou v zapekacej miske.
www.nanicmama.sme.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.