Škoricové srdiečka s čokoládou

Škoricové srdiečka s čokoládou

Škoricová príchuť vždy zahreje!

INGREDIENCIA:

  • tretina vytvoreného univerzálneho cesta
  • štipka škorice
  • čokoláda na varenie

POSTUP:

  1. Do už vytvoreného cesta primiešame štipku škorice.
  2. Cesto rozvaľkáme na tenký plát a vykrajujeme srdiečka.
  3. Tie pokladáme na papierom na pečenie vyložený plech a pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 170 °C.
  4. Sledujeme a akonáhle nám začnú zlátnuť (cca po 5 – 10 minútach), vyťahujeme a necháme vychladnúť.
  5. Ak sme veľkí maškrtníci, môžeme vo vodnom kúpeli rozohriať čokoládu na varenie a srdiečka do nej namáčať.
  6. Na drobné dozdobenie potom môžeme použiť polevu z bielkov.
Srdiečka zo škorice ako vianočné pečivo.
www.lifestyle.sapo.pt

Možno sa vám budú hodiť naše recenzie vstavaných rúr . Inšpirujte sa naším testom!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.