Maslo z para orechov

Maslo z para orechov

Vyskúšajte toto jemné maslo z para orechov, ktorý sa stane vašou obľúbeným doplnkom raňajok alebo popoludňajšej desiaty. Skvele sa hodí do smoothies či omáčok, ale aj do polievok a šalátových dresing!

Čo budete potrebovať

  • 1 šálka para orechov (nesolených, nepražených)

Postup

  • Predhrejte rúru na 175 stupňov Celzia.
  • Na plech vyložený papierom na pečenie rozprestrite para orechy a pečte 5 minút.
  • V kuchynskom robote mixujte pražené para orechy v intervaloch, aby sa stroj neprehrial a orechy neboli príliš horúce (kontrolujte približne každú 1 minútu v závislosti na vašom mixéri).
  • Tento proces bude trvať 2 až 5 minút v závislosti od výkonu vášho stroja.
  • Výsledkom bude hladké a krémové orechové maslo.
  • Preneste maslo do vzduchotesnej alebo sklenenej nádoby a uchovávajte v chladničke.
Maslo z brazílskych orech v mištičke s vedľa položenými plátkami celozrnného chleba.
www.aubreyskitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.