Čokoládovo-arašidové rezy

Čokoládovo-arašidové rezy

Ako ďalší v rade nepečených dezertov s arašidovým maslom sa vám predstavia dokonalé rezy, na ktoré potrebujete iba 5 ingrediencií a 25 minút vášho času! Už sa vám zbiehajú sliny? Tak poďme na to!

Ingrediencie

  • 125 g sušienok, rozdrvených
  • 100 g rozpusteného masla
  • ¾ šálky hladkého arašidového masla plus 4 lyžice navyše
  • ⅓ šálky práškového cukru
  • 1 šálka čokoládových kôstok

Postup

  • Formu na pečenie s rozmermi 20 x 20 cm vyložte papierom na pečenie a dajte bokom.
  • V stredne veľkej mise zmiešajte drvené sušienky, rozpustené maslo, ¾ šálky arašidového masla a práškový cukor.
  • Vtlačte do pripravenej formy a dajte bokom.
  • V parnom kúpeli rozpustite 1 šálku čokoládových lupienkov s 2 lyžicami arašidového masla.
  • Nalejte na cesto v forme na pečenie a stierkou uhlaďte.
  • Zvyšné 2 lyžice arašidového masla opatrne po lyžičkách nanášajte na čokoládovú polevu tak, aby ste tvorili menšie kolieska.
  • Pomocou špáradla potom z týchto koliesok vytvorte špirálový vzor (viď obrázok nižšie).
  • Pracujte rýchlo, čokoláda začne tuhnúť.
  • Plátky nechajte 1 hodinu alebo do stuhnutia v chladničke.
  • Nakrájajte a podávajte.
Rezy z čokolády a masla z arašidov.
www.thekiwicountrygirl.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.