Ako ďalší v rade nepečených dezertov s arašidovým maslom sa vám predstavia dokonalé rezy, na ktoré potrebujete iba 5 ingrediencií a 25 minút vášho času! Už sa vám zbiehajú sliny? Tak poďme na to!
Ingrediencie
- 125 g sušienok, rozdrvených
- 100 g rozpusteného masla
- ¾ šálky hladkého arašidového masla plus 4 lyžice navyše
- ⅓ šálky práškového cukru
- 1 šálka čokoládových kôstok
Postup
- Formu na pečenie s rozmermi 20 x 20 cm vyložte papierom na pečenie a dajte bokom.
- V stredne veľkej mise zmiešajte drvené sušienky, rozpustené maslo, ¾ šálky arašidového masla a práškový cukor.
- Vtlačte do pripravenej formy a dajte bokom.
- V parnom kúpeli rozpustite 1 šálku čokoládových lupienkov s 2 lyžicami arašidového masla.
- Nalejte na cesto v forme na pečenie a stierkou uhlaďte.
- Zvyšné 2 lyžice arašidového masla opatrne po lyžičkách nanášajte na čokoládovú polevu tak, aby ste tvorili menšie kolieska.
- Pomocou špáradla potom z týchto koliesok vytvorte špirálový vzor (viď obrázok nižšie).
- Pracujte rýchlo, čokoláda začne tuhnúť.
- Plátky nechajte 1 hodinu alebo do stuhnutia v chladničke.
- Nakrájajte a podávajte.