Krémové arašidové maslo tvarované do guličiek, namáčané do bielej čokolády a ozdobené farebnými posypkami? Tak toto jednoducho musíte vyskúšať!
Ingrediencie
- 1 šálka práškového cukru
- 1/2 šálky krémového arašidového masla
- 3 lyžice zmäknutého masla
- 450 g tabuľkovej bielej čokolády s mandľami
- posypky podľa vlastného výberu
Postup
- V strednej mise zmiešajte cukor, arašidové maslo a maslo.
- Nechajte v chladničke 30 minút alebo pokiaľ sa so zmesou nebude dať dobre pracovať.
- Vytvarujte 2,5 cm guličky a položte ich na plech vyložený papierom na pečenie.
- Dajte do mrazničky na 30 minút alebo do stuhnutia.
- Keď sú guličky hotové, rozpustite si čokoládu vo vodnom kúpeli.
- Guľôčky pokladajte do čokolády tak, aby sa celé obalili.
- Položte späť na papier na pečenie a ozdobte posypkami.
- Nechajte stuhnúť a podávajte.