Kuracie panini

Kuracie panini

Opečený chlieb s kuracím mäsom, teplou, chutnou náplňou a rozpusteným syrom mozzarella. Potrebujete rýchly obed? Tak to je on!

Čo budeme potrebovať

  • 5 Panini chlebov
  • 500 g kuracích pŕs
  • 150 g syra Mozzarella
  • 2 lyžice oleja
  • 1 cibuľa
  • 1 paprika
  • 1 lyžica paradajkového pretlaku
  • lyžice majonézy
  • lyžice kečupu

Na marinovanie

  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička korenia
  • 1 lyžička papriky
  • 1 lyžička rascového prášku
  • 1 lyžička cesnakovej pasty
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • 1 lyžička chilli omáčky

Postup

  • Kurča nakrájajte na malé kúsky a pridajte do misky spolu s prísadami na marinovanie.
  • Na panvici rozohrejte 1 lyžicu oleja na strednú teplotu, a potom pridajte marinovanú kuraciu zmes
  • Varte 6-8 minút.
  • Zatiaľ čo sa kura varí, nakrájajte cibuľu a papriku najemno, pridajte do panvice a varte ďalších 4-5 minút.
  • Paradajky nakrájajte najemno, pridajte do panvice spolu s paradajkovým pretlakom a varte ďalšie 2-3 minúty.
  • Akonáhle je kuracia zmes uvarená, nakrájajte pozdĺžne chleby na panini a potom pridajte kečup a majonézu.
  • Pridajte kuraciu zmes do panini spolu s mozzarellou.
  • Na grilovaciu panvicu pridajte olej a nechajte rozohriať, potom grilujte 2–3 minúty z oboch strán, kým chlieb ľahko nezhnedne.
  • Podávajte s hranolkami.

Chcete si pripraviť vlastný taliansky chlebík? Najlepším variantom je domáca focaccia . Vyskúšajte naše recepty a prečítajte si ako na to!

Dokonalý taliansky chlebík s opečeným kuracím mäsom a syrovou náplňou.
Zdroj: dudethatcookz.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.