Ľahká a zdravá desiata, ktorá bude chutiť každému.
Čo budeme potrebovať
- 2 veľké paradajky
- 2 lyžičky extra panenského olivového oleja
- 1 lyžička bieleho vínneho octu (najlepšie bylinkový)
- 160 g Cottage
- 60 g nastrúhané a odkvapkané uhorky
- 1 lyžica nasekanej pažítky
Postup
- Orežte vrchnú časť paradajky a odstráňte jadro.
- Odoberte 1/2 dužiny a vytvorte „misku“.
- Vnútro paradajkovej škrupiny ochutíme soľou a čerstvo mletým čiernym korením.
- Zmiešajte olivový olej a ocot. Zkombinujte ho s tvarohom, uhorkami, odobranou dužinou z paradajok a
- jednu polievkovú lyžicu pažítky.
- Dochuťte podľa chuti soľou a čerstvo mletým čiernym korením.
- Syrovú zmes naplňte do škrupín z paradajok a podávajte.
Ďalšia talianska pochúťka, kde môžete Cottage použiť sú tieto recepty na lasagne !