Repové carpaccio so syrom feta a reďkovkami

Repové carpaccio so syrom feta a reďkovkami

Tento recept sa bude vynímať medzi všetkými predjedlami! Vyzerá totiž úplne božsky a rovnako tak aj chutí. Užite si ho aj ako zdravú večeru či ľahký obed.

Čo budete potrebovať

  • 50 g varenej červenej repy nakrájanej na jemné plátky (môžete použiť aj hotovú v náleve)
  • 20 g syra feta, rozdrobeného
  • listy baby špenátu
  • klíčky červenej repy
  • 5 červených reďkoviek nakrájaných na plátky
  • trochu brusníc na ozdobenie
  • čierne korenie a soľ podľa chuti
  • pár kvapiek olivového oleja

Postup

  • Červenú repu naaranžujte na tanier.
  • Na stred červenej repy pridajte lístky baby špenátu, klíčky červenej repy, reďkovky a brusnice.
  • Na všetko rozdrobte fetu a ochuťte čiernym korením a soľou.
  • Servírujte!
Plátky červenej repy ozdobené klíčkami, reďkovkami, baby špenátom a syrom na tanieri.
www.ourrecipejournal.com

Máme pre vás aj jednoduché a originálne recepty na carpaccio zo surového mäsa . Inšpirujte sa!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.