Repové carpaccio s kozím syrom

Repové carpaccio s kozím syrom

Červená repa snáď najlepšie chutí v kombinácii s čerstvým kozím syrom. A presne takú kombináciu nájdete v tomto recepte!

Čo budete potrebovať

  • 4 varené červené repy
  • 1 surová červená repa
  • 150 g čerstvého kozieho syra
  • 6 lyžíc olivového oleja
  • 6 vlašských orechov
  • soľ
  • mleté ​​čierne korenie

Postup

  • Uvarenú repu nakrájajte veľmi jemne nožom alebo mandolínou na tenké plátky.
  • Surovú repu nakrájajte pokiaľ možno mandolínou na veľmi tenké plátky.
  • Repu naaranžujte na taniere striedavo varenú a surovú.
  • Na carpaccio z repy naaranžujte malé guličky čerstvého kozieho syra.
  • Jadrá vlašských orechov nasekajte nadrobno.
  • Nasypte na carpaccio.
  • Pridajte olivový olej, trochu soli a korenia.
  • Servírujte!
Plátky červenej repy s kozím syrom a orechy na tanieri s vedľa položenou vidličkou.
www.frenchgirlcuisine.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.