Restovaná hovädzia pečeň s ružičkovým kelom a čínskymi rezancami

Restovaná hovädzia pečeň s ružičkovým kelom a čínskymi rezancami

Tento pokrm urobí fanúšika pečene aj z toho najzarytejšieho odporcu! Krehké, korenené kúsky hovädzej pečene orestované spolu s ružičkovým kelom vo voňavej omáčke a podávané na lôžku z jemných ázijských rezancov? To je jednoducho delikatesa!

Čo budete potrebovať

  • 500 g rezancov chow mein
  • 500 g ružičkového kelu nakrájaného na polovice
  • 500 g hovädzej pečene, nakrájaných na kúsky veľkosti sústa
  • 1 cibuľa, nakrájaná na polkolieska
  • 2 nasekané strúčiky cesnaku
  • 4 lyžice sójovej omáčky
  • 6 lyžíc olivového oleja (v prípade potreby použite viac oleja)

Postup

  • Uvarte rezance podľa návodu na obale.
  • Sceďte a pridajte ich do veľkej misy.
  • Medzitým rozohrejte nepriľnavú panvicu na stredne vysokú teplotu, potom pridajte 2–3 lyžice oleja a ružičkový kel opekajte za častého miešania reznou stranou dole, kým ľahko nezhnedne a neprepečie sa.
  • Preložte do misky.
  • Utrite panvicu papierovou utierkou, aby ste odstránili pripálené kúsky.
  • Do rovnakej panvice pridajte 1-2 lyžice oleja a pečeň opekajte po dávkach na stredne vysokom ohni, kým ľahko nezhnednú a neprepečú sa.
  • Panvicu nepreplňujte, aby sa pečeň nevarila vo vlastnej šťave.
  • Medzi jednotlivými dávkami vytierajte panvicu papierovou utierkou a podľa potreby pridávajte olej.
  • Preložte hotovú pečeň do misy s ružičkovým kelom.
  • Do panvice pridajte 2-3 lyžice oleja a pridajte 1 cibuľu nakrájanú na polkrúžky.
  • Opekajte na stredne vysokom ohni, kým cibuľa ľahko nezhnedne a nezosklovatí.
  • Dajte ružičkový kel a pečeň späť na panvicu, pridajte 4 lyžice sójovej omáčky, lisovaný cesnak a všetko premiešajte.
  • Hovädziu pečeň a ružičkový kel preložte na rezance a ihneď teplé podávajte.
  • Dobrú chuť!
Kúsky pečene orestované spolu s ružičkovým kelom vo voňavej omáčke a podávané na lôžku z jemných ázijských rezancov na tanieri.
www.letthebakingbegin.com

Možno sa vám budú hodiť aj naše recenzie luxusných panvíc Woll . Majú nejaké nedostatky? A aké sú ich prednosti? Poďte si to prečítať!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.