Roláda z mletého hovädzieho mäsa

Roláda z mletého hovädzieho mäsa

Aj z mletého mäsa môžete vytvoriť úžasnú roládu a tento recept je toho príkladom. Naplňte ju vajcami, mozzarellou a šunkou a budete prekvapení, ako rýchlo zmizne z tanierov.

Čo budete potrebovať

  • 1 kg mletého hovädzieho mäsa
  • 1 krajec bieleho chleba
  • 4 vajcia
  • nakrájaná slanina podľa chuti
  • 300 g mozzarelly
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 200 g šunky

Postup

  • Zmiešajte plátok chleba namočený v mlieku s mletým mäsom.
  • Pridajte cesnak, soľ a korenie podľa chuti, 1 vajce a premiešajte.
  • Na doštičku položte mäsovú zmes, roztiahnite ju a naplňte 3 varenými vajcami, mozzarellou a šunkou.
  • Mäso postupne zrolujte do tvaru rolády a vložte ju do bochníkovej formy.
  • Navrch dajte nakrájanú slaninu a ďalšiu mozzarellu (ak chcete) a pečte vo vyhriatej rúre na 180 ° asi 45 minút.
  • Dobrú chuť!
Nakrájaná mäsová roláda plnená vajcami, mozzarellou a šunkou na tanieri.
www.delirec.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.