Morčacie fašírky s brokolicou a čedarom

Morčacie fašírky s brokolicou a čedarom

Šťavnaté morčacie placky z mletého morčacieho mäsa, brokolice a čedaru pečené v rúre sú perfektným predjedlom pre každú príležitosť. Rýchle, ľahké a tak chutné!

Čo budete potrebovať

  • 500 g mletého morčacieho mäsa
  • ½ brokolica
  • 1 malá cibuľa
  • ½ šálky strúhaného čedaru
  • ¼ šálky strúhanky
  • 1 vajce
  • ½ lyžičky soli
  • ⅛ lyžičky mletého čierneho korenia

Postup

  • Brokolicu rozoberte na ružičky a pridajte do hrnca s osolenou vodou.
  • Varte 4–5 minút, kým ružičky nezmäknú.
  • Vodu dobre zlejte a ružičky nakrájajte najemno, potom z nich vyžmýkajte prebytočnú vodu.
  • Do veľkej misy pridajte všetky ingrediencie a dobre premiešajte.
  • Pomocou rúk vytvarujte 12 placiek.
  • Plech na pečenie vyložte papierom na pečenie a bohato ho postriekajte olejom v spreji.
  • Na papier na pečenie naskladajte placky a tiež ich postriekajte olejom.
  • Pečte v predhriatej rúre na 180 stupňov Celzia po dobu 25-20 minút, v polovici ich otočte.
  • Užite si to!
Morčacie placky z mletého morčacieho mäsa, brokolice a čedaru pečené v rúre servírované na tanieri.
www.plainvillefarms.com

Vyskúšajte aj naše najlepšie recepty na placky z brokolice , po ktorých bude olizovať až za ušami!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.