Poctivá vanilková zmrzka

Poctivá vanilková zmrzka

Každá zmrzlina má niečo do seba a tá vanilková je ich kráľovnou. Príprava nie je ťažká a výsledok poteší všetkých milovníkov tohto sladkého maškrtenia.

Ingrediencie:

  • 2 hrnčeky smotany na šľahanie (35 %)
  • 1 hrnček plnotučného mlieka
  • 3/4 hrnčeka krupicového cukru
  • 2 lyžice kvalitného vanilkového extraktu
  • Čokoládový toping na ozdobu (môže byť aj karamelový alebo jahodový)

Postup:

  • Suroviny dáme postupne do misy (bez topingu) a dôkladne premiešame, aby sa všetko spojilo.
  • Potom preložíme do zmrzlinovača a podľa návodu od výrobcu spracujeme po určenú dobu.
  • Hotovú zmrzlinu je možné ihneď servírovať, len ozdobíme čokoládovým topingom (alebo iným).
  • Ak chceme ešte uložiť do mrazničky, dáme do vzduchotesnej mrazuvzdornej nádoby, pokvapkáme topingom a dáme do mrazničky.
  • Potom už len stačí zmrzlinu vybrať, nechať chvíľku povoliť a hneď môžeme podávať.
Jednoduchá domáca zmrzlina s vanilkovou príchuťou a čokoládovým topingom.
Zdroj: https://ourbestbites.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.