Pokiaľ máte radi medvedie labky, vyskúšajte túto nemáslovú verziu. Hotové budú raz dva, pretože nič nemusíte vážiť, namiesto odmerky vám postačí šálka a polievková lyžica.
INGREDIENCIA
- 1 hrnček hladkej múky
- 1 hrnček mletých orechov
- 3 lyžice medu
- 6 lyžíc oleja
- 3 lyžice vody
- 1 lyžica karobu (či kakaa)
POSTUP
- Všetky ingrediencie zmiešajte a odložte na noc do chladničky, aby sa suroviny lepšie prepojili.
- Odležané cesto naplňte do formičiek na medvedie labky a pečte 8 – 10 minút na 180 °C.
- Upečené labky môžete obaliť v práškovom cukre.
Máme pre vás aj ďalšie recepty na vianočné pečivo s rumom , ktoré vám zaistí voňavé vianočné sviatky. Akú variantu vyskúšate?