Šošovka na kyslo

Šošovka na kyslo

Kto by nepoznal šošovku pripravovanú s octom a cibuľkou! Má mnoho priaznivcov, ale aj odporcov. Pripravte si ju podľa nášho receptu a veríme, že si pochutnáte.

INGREDIENCIA

  • 3 hrnčeky varené šošovky
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 2 lyžice oleja
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička majoránky
  • soľ
  • 1 lyžica octu

POSTUP

  1. Na oleji opražte cibuľku a cesnak zasypané múkou.
  2. Pridajte šošovku a ľahko podlejte.
  3. Povarte 3 minútky, miešajte.
  4. Dochuťte soľou, octom a majoránom.
  5. Servírujte s vajcom.
Šošovka servírovaná s volským okom, klobásou, chlebom a kyslou uhorkou.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.