Plnené palacinky na slano so špenátom

Plnené palacinky na slano so špenátom

Špenát je často spájaný práve s palacinkami. Stačí pár ďalších ingrediencií a vytvoríte lákavé jedlo nielen na pohľad.

Ingrediencie

  • 1 balenie listového mrazeného špenátu
  • 1 téglik syra riccota
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ a korenie

Postup

  • Nechajte špenát povoliť na izbovú teplotu. Najlepšie to urobíte tak, že ho cez noc vytiahnete z mrazničky. Ak sa ponáhľate, rozmrazte ho v hrnci. Prebytočnú vodu zlejte.
  • Pridajte riccotu a primerane osoľte a okoreňte. Nakoniec prelisujte cesnak.
  • Všetko zmiešajte a potrite na palacinky. Podávajte prepolené na pol.
Nadýchané palacinky cesto s riccotou a ašpenátom.
Zdroj: byanjushka.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.