Krém z mascarpone as rumom

Krém z mascarpone as rumom

Je hustý, nadýchaný a sýty, ale napriek tomu je neskutočne obľúbený. Použite ho do lepeného pečiva a uvidíte, ako skvele bude chutiť!

Čo budeme potrebovať

  • 5 vajíčok
  • 7 lyžíc bieleho cukru
  • 1 lyžica rumu
  • 2 balenia mascarpone
  • 3/4 hrnčeka smotany na šľahanie

Postup

  1. Odrobte si u všetkých vajíčok bielok od žĺtka.
  2. Vo veľkej miske ušľahajte žĺtky s cukrom tak, aby vám vznikla pena.
  3. Pridajte rum a mascarpone. Pokračujte v mixovaní, kým nevznikne hustý krém.
  4. V sklenenej, kovovej alebo keramickej miske ušľahajte bielky, aby z nich vznikol sneh.
  5. Pomaly potom vmiešajte sneh z bielkov do krému.

Skúste tento krém pridať do lahodných a navoňaných škoricových cukroviniek, ktoré môžete pripraviť podľa nášho receptu!

Nadýchaný biely krém v bielej miske.
Zdroj: reluctantentertainer.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.