Vyskúšajte náš recept na lahôdkový šalát z ryby, zemiakov a majonézy. Je jednoduchý na prípravu a je skvelý namazaný na pečive alebo ho môžete použiť na chlebíčky.
INGREDIENCIA
- 250 g ryby
- 1 bobkový list
- 200 g zemiakov
- 100 g sterilizovanej zeleniny
- 1 cibuľa
- 200 g majonézy
- podľa chuti citrónová šťava, soľ, ocot, mleté korenie
POSTUP
- Rybu očistite a vložte do horúcej, osolenej vody.
- Pridajte ocot, korenie a bobkový list.
- Uvarte do mäkka a nechajte vychladnúť.
- Vychladenú rybu vykostite a nakrájajte na kocky.
- Zemiaky uvarené v šupke olúpte a nakrájajte na kocky.
- Pridajte k rybe a pridajte aj nakrájanú zeleninu a všetko premiešajte.
- Polejte citrónovou šťavou, okoreňte, osoľte, pridajte majonézu a zamiešajte.