Bruschetta so sladkou kukuricou

Bruschetta so sladkou kukuricou

Táto opečená bagetka so sladkou kukuricou a kozím syrom je jednoduchý, elegantný a skvele sa hodí ako pohostenie na rôzne oslavy. Užite si to!

Ingrediencie

  • 4 klasy čerstvej kukurice, bez šupiek
  • 1 lyžica medu
  • 1 lyžica granulovaného cukru
  • 3 lyžice balzamikového octu
  • ¼ šálky čerstvej bazalky, nakrájanej na tenké prúžky
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 bageta
  • ¼ šálky olivového oleja
  • 230 g kozieho syra

Postup

  1. Ostrým nožom opatrne odrežte zrniečka z kukuričných klasov.
  2. Vo veľkej miske zmiešajte kukuričné ​​zrná, med, cukor a balzamikový ocot a premiešajte.
  3. Vmiešajte bazalku a dochuťte soľou a korením podľa chuti.
  4. Bagetu nakrájajte na plátky (krájajte trochu na šikmo).
  5. Obe strany každého plátku potrite olivovým olejom a položte na grilovaciu panvicu.
  6. Plátky bagety opekajte 3 minúty, otočte ich a opekajte ďalšie 2 minúty.
  7. Vyberte z panvice, každý plátok potrite kozím syrom a položte kukuričnou zmesou.
  8. Podávajte ihneď!
Opečené bagetky so sladkou kukuricou a kozím syrom s listami bazalky.
www.celebrationgeneration.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.